November-Zzzombie

tumblr_nfaw5xxhtR1swv52fo1_1280

Ett visst mått irritation över min telefon som igår sade ”woop jag har en ny systemuppdatering åt dig!” vilket senare visade sig betyda ”VILL DU INTE JÄTTEGÄRNA ATT JAG BLIR EN IOS-MOBIL ISTÄLLET FÖR ANDROID???” dang nabbit. Det är skitfult. Appar kraschar. Jag fattar inte hur jag får till det tredje alternativet gällande ljud – dvs helt ljudlöst UTAN vibration. Allt är typ …vitt? What? Den är snabb som satan dock. Mycket snabbare än tidigare, vad jag uppfattar. Men det duger inte. Jag vill inte att min telefon skall se ut som en iPhone in disguise :( Fanskap också.

Gräsänka i helgen, Martin var tvungen att jobba och jag har ju egentligen inte alls råd att åka till Göteborg så jag får stanna hemma och fixa istället. Med tanke på att jag behöver storstäda inför julpyntet skall fram (skall INTE julpynta än fyi!) och med tanke på att jag har cirka sjutusen kvar att göra på mitt broderi så är en ”fri” helg inte helt oävet, även fast jag saknar Martin och gärna hade varit hos honom/haft honom hos mig. Det mest optimala och awesomesauciga i hela världen hade ju varit ifall han hade spelat TV-spel och jag hade suttit bredvid och sytt. Så nice. Ja. MEN NU BLIR DET INTE SÅ.

Vad jag har förstått så känner en väldigt stor del av mina vänner av en mörkerrelaterad depression nu under November. Mörka, svåra, svarta November. Själv blir jag bara oerhört sömnig. På riktigt så ini i helvete sömnig. Jag har flera kvällar i rad nu velat gå till sängs någongång runt sju för att sova. Det håller inte! Jag skall försöka ta mig ut och promenera lite under dagtid nu i helgen så att jag kan sno åt mig vadhelst jag kan av dagsljuset. ”höhö vad då dagsljus det är ju grått och mulet” jo, men det hjälper ändå. Försök vara ute när det är som ljusast på dagen – det kanske inte löser problemet men det kommer att hjälpa LITE.

Jag bara önskar att jag kunde sluta vara så sjukt djävla trött. Jag gäspar som en idiot hela dagarna och sedan sitter jag mest och stirrar apatiskt på TV:n på kvällarna medan jag försöker samla mig tillräckligt för att orka sy. Bortsett från att jag är helt OMG WTF BBQ-trött så känner jag mig lugn, förväntansfull och tillfreds. Ingen trolig depression, alltså. Bara något annat som är fucked up iochmed allt det mörka.

Igår var jag tillsammans med Sandra på arbetsmiljökonferens hos Unionen. Vi satt 200 glada representanter i publiken och lyssnade på allt från Det Gränslösa Arbetet till en man som dels hade diagnoser och som dels varit sjukskriven en längre tid pga utmattningssyndrom. Väldigt intressant :) Försäkringskassan, som snackade på mitten, hade man dock kunnat klara sig utan. I stort sett samma information som de gav på BAM 2 och precis lika förvirrat nu som då, men de är åtminstone trevliga :) Såvitt jag förstod så var det ett inhopp pga ordinarie talare hade tvingats ställa in. Det fungerar ju ändå, faktiskt :)

Sprang på Patrik C som jag inte har sett på förmodligen 2,5 år, så det var ett glatt återseende :D I vanlig ordning efter att ha kramat lite på honom så spenderade jag en god stund åt att lukta mansparfym, haha. Bra människa :)

Nu skall jag jobba vidare – jag har både ordinarie arbetsuppgifter samt skyddsombudsrelaterade + julfesten att fixa med idag innan jag skall gå hem, så jag orkar inte tjöta mer här nu :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: