Livet, och hur det sakta rör sig framåt

IMG_20141121_214606~2

En relativt händelselös helg utan Martin. Körde lite Singstar i lördags, följt av ett par öl med vänner, men annars har jag mest suttit på soffan och blängt på mitt broderi. Är akut icke-pepp på det just nu, eftersom jag har råkat göra fel någonstans och inte orkat bemöda mig med att räkna på vilka stygn som skall bort än. Det är ingen stor deal egentligen, det handlar om att plocka upp allt, dubbelkolla mot ritningen och sedan sprätta bort typ 15 minuters arbete (vilket är cirka INGENTING när det kommer till handarbete) och sedan göra om, göra rätt – men just nu orkarrrrr jag inteeeee. Vilket är idiot. Jag har alltså spenderat två dagar åt att INTE brodera trots att jag alltså har haft två hela dagar på mig att kunna komma jättelångt. Hepp.

I lördags klev jag upp relativt tidigt och tog en promenad ut till Bulltofta och tillbaka. Lyssnade igenom tre episoder av Zombies, Run! eftersom jag just nu går snarare än springer ZR pga problem med höften, men jag tänker att det är bättre att jag rör på mig och är motiverad till att röra på mig än att jag tvunget måste springa och därmed får vänta tills höften har givit med sig. Att det blev tre avsnitt hade att göra med att det första jag lyssnade på gjorde mig enormt ledsen (väldigt tungt avsnitt) så jag var tvungen att lyssna vidare för att försöka få upp humöret igen. Sam Yao var tillbaka när jag kom till det tredje avsnittet och det hjälpte. Eftersom jag just nu är väldigt förtvivlad över att jag har tappat bort Annas röst så var det oerhört jobbigt att lyssna på när en av karaktärerna fick tag i en ljudinspelning som hennes (döda???) flickvän hade lämnat åt henne. Det var fruktansvärt. Jag ville bara gråta, men det gjorde jag inte. Man kan inte promenera runt i träningskläder och böla, hur skulle det se ut?

Ibland känner jag dock att det skulle vara väldigt skönt, liksom förlösande, att bara få sätta sig ner och gråta rakt ut tills tårkanalerna är tömda och allt känns lite bättre igen. Man blir ju inte klok i huvudet av att hela tiden hålla tillbaka känslor man behöver släppa ut, liksom.

Idag eller imorgon har jag tvättid (skall dubbelkolla detta när jag kommer hem) och på onsdag är det rollspel woo! Min kollega kommer att vara bortrest från och med imorgon och resten av veckan, så jag ser fram emot en vecka utan behov av att ha hörlurar på när jag lyssnar på musik och jobbar :)

Imorgon är det lön (wooo!) och jag tänkte ta bussen ut till City Gross och veckohandla lite. Eventuellt promenerar jag dit och tar bussen hem – det hänger ganska mycket på huruvida det är imorgon jag skall tvätta eller ej :)

Gårdagens höjdpunkt:

IMG_20141123_151008~2

Vattnet var så härligt lila <3

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: