Gnällmåndag

Screen Shot 2014-11-17 at 07.34.58

Och helgen var så bra men här sitter jag med en stor ångestklump i magen och vill mest av allt bara krypa ihop till en liten boll pga vissa saker. Det löser sig. Det är bara lite jobbigt just *nu*.

Gårdagskvällen spenderades åt att se på European Vacation (Chevy Chase ♥) och att brodera. Jag ägnade en timme åt att göra fel och fick sedan ägna en halvtimme åt att sprätta bort alla stygn som satt där de inte skulle. Sedan blev jag trött på broderiet och sket i det. Martin ringde så ägnade en timme med honom i telefon istället, och sedan kröp jag till sängs och spelade Wordfeud med mamma och Thomas och läste IT om vartannat och någonstans efter att min sovplaylist slutat spela somnade jag. Jag vaknade precis innan klockan ringde och låg därför med telefonen i handen när den alarmade, redo att stänga av den direkt.

Promenad till jobbet idag, det var kallt halva vägen och varmt andra halvan. Raska promenader på vinterhalvåret you guys. Det är mest ganska omständligt. Jag har ju busskort men jag kom fram till att promenaden till och från jobb på dagarna är en väldigt bra grej för mig. Jag kommer inte att skaffa busskort för december, istället funderade jag på att damma av och piffa upp min cykel (typ fixa eventuella punkteringar och kolla så att lyset fungerar) och sedan kanske cykla till och från jobb lite på prov och se hur det fungerar. Det är cykelväg hela vägen fram, så jag borde inte behöva bekymra mig för biltrafikanter, och det är ju bra grej. Cykling är väldigt bra för kroppen, det är mest de första dagarna som är lite jobbiga – innan rumpan har vant sig vid sadel, dvs ;P

Imorse lyckades jag tappa mitt puder i golvet så att det for i tusen bitar. Dosan det ligger i är fortfarande hel, men innehållet är alltså närmast ohanterbart numera. Dang nabbit. Nytt innehåll (refillgrej) kostar 160:- men är slutsålt hos MAC och verkar inte finnas någon annanstans. #denkänslan

Nu skall jag jobba vidare. På lunchen skall jag köpa en ny tråd till mitt broderi eftersom jag igår insåg att tråden jag valde till bakgrundsfärg är för mörk och därmed bildar en oigenkännlig sörja tillsammans med det svarta, istället för att framhäva osv. Kul grej, det innebär att jag behöver sprätta bort sisådär 2-3 timmars arbete *till* woop woop. Klar till jul?! I think not. Dangit.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: