Zombie

IMG_20141027_105730

Halvrutten zombie-scientist från Umbrella Corporation. Det var vad jag var i lördags. Igår var jag död på riktigt. Spenderade dagen på soffan och kollade på skräckfilmer på Netflix. Sedan skulle jag sova men då var jag mörkrädd och inbillade mig både ljud och rörelse i hela lägenheten så jag sov med lampan tänd. Tror att jag skall ta en paus från skräckgenren ett litet tag nu, for reals. Jag börjar bli lite för lättskrämd på den punkten och då är det inte så kul längre. Så nu djävlar får det bli romkoms eller whatnot ett tag. High school-filmer. Julfilmer! Bra grejer :)

Martin kom inte ner i helgen för han var tvungen att jobba, men han kommer imorgon kväll istället och sedan åker vi gemensamt upp till Göteborg på fredag :) Vi firar ju som sagt hans mor i helgen, så det blir awesomenice att ha honom som sällskap hela vägen upp ♥

Det är nu mindre än två månader till julafton och jag har på allvar börjat planera klappar och godis och hela faderuttan. Sådant får man lov att göra nu! :) Det har ju till och med börjat komma julpynt i affärerna, så jag är inte den enda som har börjat se fram emot årets bästa högtid ;)

Annars drömmer jag mest om att åka till London med mamma och besöka julmarknader och dricka mulled wine och äta scones och julshoppa, och att åka till New York med Martin och glida runt och bara TITTA på saker. Fira nyår i New York? Jag hade inte klagat. Jag saknar dock enonomiskt stöd för det, buhu buhu.

I vanlig ordning lyssnar jag just nu på julmusik, trots att jag sade att jag skulle ta en liten paus från det för att inte tröttna.

Här är en tydlig closeup på mitt ansikte från i lördags:

Screen Shot 2014-10-27 at 11.04.05

Använde följande:
Murder, Fresh Scab och Black Eye från My Little Zombie Cosmetics
Buttercupcake och Poison Plum+ från Sugarpill Cosmetics

Jag åkte alltså buss sminkad såhär. Buschauffören sneglade oroligt på mig flera gånger under resan. Hejsan hoppsan.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: