Vi jobbar på det

DSC_0309

Jag var så SJUKT omotiverad att träna när jag kom hem från jobbet igår eftermiddag. Åt middag, fastnade vid datorn en sväng men sedan insåg jag att om jag inte tvingar mig själv till att komma igång med det igen så kommer jag att tappa suget och sluta helt igen. Jag gjorde mina armhävningar (15 + 10!) och sedan körde jag gårdagens Bikini Burn. Även om midjemåttet ännu inte säger någon större skillnad så märker jag i kroppen att jag blir bättre, smidigare, starkare. Efter att jag tränat så kändes det bra, så jag hoppas få igång lite mer pepp till idag. Dagens BB är armar, det är ju inte riktigt min bästa grej ;) …har ni gjort en sidplanka någongång? För det är SKITJOBBIGT. Eller den här grejen som heter tuck jump, så går ut på att hoppa rakt upp i luften och få upp knäna mot bröstkorgen. hurihelvete

Onsdagsmorgon, tvättid om en vecka, jag sitter och fryser och åt frukost för inte särskilt länge sedan. Solen skiner, jag blir så varm när jag går till jobbet på morgnarna och på fredag skulle min syster ha fyllt 35.

Vi är så gamla nu, allihop. Så vuxna.

På fredag kommer min mor och hennes pojkvän, på lördag springer vi Color Run i Lund och jag ser så djävla mycket fram emot det även fast jag verkligen tvivlar på att jag skulle klara av att springa 5k just nu. Men! Jag tänker inte gå in i detta med inställningen att det inte kommer att gå, utan istället övertyga mig själv om att visst fan kan jag springa 5k idag om jag sprang 10k för ett år sedan :)

Jag är så mycket bättre än jag tror. Jag tappar bort det ibland, men jag får försöka hålla fast vid det.

Nu skall jag jobba vidare. Krams.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: