September 200

kråkor

Passar på att skriva lite nu medan jag käkar frukost :)

Idag är det dimma och kyligt utomhus, och trots att det igår var svettigt och varmt när jag gick hem så frös jag i min jeansjacka när jag gick till kontoret förut. Eller ja, halva vägen typ, sedan var jag uppvärmd av min raska promenad och började överhettas istället. Det där med att ha en konsistent värme är inte riktigt något jag har lyckats bemästra än…

Det är tisdag vilket också kan ses som en onsdag eftersom jag har fredag på torsdag. Var det där ens en logisk mening? Hursomhaver så skall jag idag efter jobb traska iväg till ÖB och fixa lite stuff inför Schweiz-resan, typ reseflaskor med shampoo och balsam. Jag skall även köpa två stora flaskor balsam, eftersom jag sist jag handlade av någon bisarr anledning råkade köpa två flaskor shampoo istället för en av varje. lolwut? Förvirringen när jag packade upp kassen hemma sedan, jag var ju övertygad om att jag hade tagit rätt i affären.

Igår påbörjade jag en utmaning jag har satt för mig själv: Gör minst 200 armhävningar under September. Det innebär minst 6 om dagen, men eftersom jag inte har tid och möjlighet att träna varje dag i månaden så kommer jag att behöva göra fler än så. Min förhoppning är ju såklart att jag skall klara MER än 200 under månadens gång, men det känns som ett bra mål att sikta på. Gjorde mina första 6 igår, får se hur många jag gör ikväll :) Lyckades även göra typ 50 squats innan kroppen skrek NEJ och kände mig nöjd över det också. Bra där :)

Jag får sikta på det dubbla inför Oktober ;)

Nu skall jag forsätta jobba, så ni får ha en bra dag :) Tjipp och hej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: