Fem fredagsfavoriter

Sjukt segt testande på jobb just nu så medan jag pillar med det kan jag lika gärna posta de halvt om halvt utlovade fredagsfavoriterna :)

Dagens tema är: ”Saker jag gärna hade haft i garderoben”

fredagsfem12

  1. Frankenstein-leggings från BlackMilk – det står ju för sjutton mitt namn på dessa! Eller ja, ni vet, figurativt talat då ;)
  2. Brains-leggings från BlackMilk – likaså med dessa. De måste ju vara mina, amirite?
  3. Chell Jumpsuit – visst att jag har fel hårfärg, men jag hade lätt cosplayat Chell ifall jag hade haft denna – jag har ju ändå en Portal Gun hemma på hyllan ;) Matchas med fördel med ett Aperture Science-linne och en massa pladder om Spaaaaace. (Chell är mute, men jag gillar Space Core också :)) (och GLaDOS <3 <3 <3)
  4. Denna outfit (inklusive munskyddet!)
  5. Typ vilken klänning som helst från den här kollektionen :3

 

Nu kan ni återgå till vad ni gjorde tidigare. Eller så dricker ni vin, det tänkte jag snart göra.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: