wow. so sun. very boobs. wow.

Tog en vända bort till Mobilia idag och råkade visst köpa två BH:ar. BH-modellen hette Amaze så jag har självfallet ägnat resten av dagen åt att tänka i doge-termer:

SkärmklippSedan kom jag hem, chillade en stund (påbörjade stickning av halsduk och tittade på The Mighty Boosh) och sedan bytte jag om och begav mig ut på powerwalk kring Bulltofta. Blev stoppad av en man som berättade för mig att jag var ”solen i Malmö” och att jag verkligen lyste upp och var så färgglad och att mitt hår var jättefint och att han blev glad av att jag såg så glad ut när jag gick omkring. Jag ringde mamma för att upplysa henne om att hon var Moder till Solen, hon var lite halvimponerad i alla fall men det är ju ändå ganska hardcore att pressa ut en sol liksom?

IMG_20140830_162429

Solen vill dock be att få upplysa att det var en sjukt dålig idé att promenera i rask takt iklädd fleecetröja – Solen blev ENORMT överhettad och sitter just nu och flåsar framför datorn (inte direkt) och fantiserar om en långdusch (skall ta en så fort jag postat)

Igår gick jag och köpte en dröse badbomber och en flaska vin efter jobbet. Hade tänkt ta en promenad längs Bulltofta igår också men orkade inte, och eftersom det spöregnade kröp jag ner i badet med en bra bok och ett glas vin och ett väldigt gott samvete.

tumblr_nb2w69QHRN1swv52fo1_1280

Klart bra.

Hade väldigt ont när jag gick och lade mig, men har inte känt av det särskilt mycket idag. Det kommer dock ifall jag placerar höftbenet i fel vinklar eller sträcker mig på fel sätt, så jag försöker hela tiden vara medveten om hur jag placerar kroppen för att undvika att hamna i The Pain Zone mer än nödvändigt. Ugh.

MEN MEN nu skall denna lilla solstråle ta en dusch och sedan blir det entrecôte och smörstekt broccoli till kvällsmat nom nom :3

Tjipp och wog!

 

2 kommentarer till “wow. so sun. very boobs. wow.

  1. Wait, så du menar att du for once fick komplimanger som inte va helt creepy och sexistiska? Say wut? :P

    • iknorite! En person som INTE var tvungen att bekräfta min knullbarhet utan bara faktiskt ville genuint berömma mig. Det var trevligt :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: