Oops

kluven

Kom hem från jobbet och tänkte sno en halvtimme på soffan. Cirka två timmar senare vaknar jag och är fullständigt förvirrad över var jag är, vilken dag det är och så vidare. Hepp!

Jag har även bestämt mig för att INTE gå och gymma imorgon, trots att det fortfarande är vardag och jag borde. Mitt högra knä är svullet och gör ont, och då vill jag inte lägga mer press på det just nu. Jag har tränat i två veckor nu och det är precis i början av min karriär, så hellre inte pusha för hårt och pådra mig skador nu såhär initiellt, utan slussas in i det lite lugnt. Fyra dagars träning är fortfarande inte illa, så. Nästa vecka kanske jag klarar fem utan problem! :)

Nu skall jag dock gå och lägga mig, vill hinna läsa lite innan jag somnar igen. Har packat vad jag skall ha med mig upp till Martin – dock kommer vi inte att fira vår tvåårsdag den här helgen utan spar det till nästa helg med utgång i Malmö istället. Göteborg var tydligen fullbokat, men vi var lite ute i sista sekunden också så det är inga konstigheter där inte :)

Godnatt osv, vi hörs imorgon, tjipp och wog! o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: