När man är vuxen får man lägga sig när man vill

DSC_0643_1

Känslan när man inte vet vad man ser mest fram emot: Att få gymma imorgon bitti eller att få vila i helgen. ALLA muskler värker, men det är ju så djävla BRA samtidigt, om ni förstår vad jag menar? :D

Fråga mig för övrigt inte varför min sport-bh har kupinlägg. Det är oerhört random och de går inte att plocka ut. De gör liksom ingen skillnad?? varför skulle jag vilja ha vaddering just där??? det är jättekonstigt???? okwhat

Dock ser jag fram emot helgen. Få mysa med Martin, fira vår tvåårsdag, dricka öl och spela tv-spel och bara chilla och ha det bra tillsammans ♥

Jag funderade först på att gå och simma idag, men det blev inte av idag heller. Jag skall packa inför helgen + slå in presenten/presenterna jag har till Martin och ta det lugnt istället. Igår var jag dödstrött och ville gå och lägga mig halv sex, men lyckades hålla mig uppe till 20 och låg sedan och läste i en timme innan jag somnade vid 21. Yes, jag är 30 år gammal och igår sov jag 21. Jag vaknade dock vid halv fem och försökte först somna om men gav till slut upp och gick upp tio i fem. Jag hade satt klockan på fem i fem så det var alltså inga större problem.

Imorse hade jag helt plötsligt sällskap på gymmet. Jag har varit ensam där varje morgon sedan jag började förra veckan, men idag kom det in en tjej typ två minuter efter mig. Hon jobbade nere bland vikterna medan jag sprang, och när jag skulle gå på vikterna så hade hon hoggat hälften så jag fick vackert vänta/göra vad jag kunde med de som fanns över. Hon gick tio minuter innan jag var klar på gymmet. Det är ju inte det att jag har något emot att dela med mig av gymmet, men jag gillar att kunna springa runt och göra vad jag vill + kunna ge ifrån mig stånkanden och grymtanden medan jag kämpar mig igenom viktträningen. Hepp. Får se ifall jag är ensam imorgon bitti eller ej ;)

Nu skall jag fortsätta jobba, jag har en hel del spel att gå igenom som vår sommarjobbare har testat åt oss, så jag sitter med den roliga biten av det hela vilket är awesomenice :D Hejsvej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: