HIIT me baby one more time

tumblr_navgdiLOvL1swv52fo1_1280

Post-innebandy-selfie från igår. Det som inte syns på den här bilden (eller typ alls) är mitt pyttelilla black-eye som jag fick av att en kollega och jag råkade krocka ihop våra huvuden mitt under spelet. Igår var vi 8 pers som spelade så lyckligtvis fanns det ju avbytare så att jag kunde få gå av planen ett par minuter och vila huvudet utan att det störde spelet, woo. Kollegan klarade sig, i vanlig ordning. Som vanligt är det bara jag som tar skada, haha.

När jag kom hem körde jag första passet av Bikini Burn, vilket igår var fokus på ben och rumpa och HERREDJÄVLAR JAG KOMMER INTE ATT KUNNA GÅ SENARE IDAg eller jag vet inte, vi får se. Det känns som att jag har årtusendets träningsvärk på gång såatteh… Bikini Burn skall köras i 30 dagar, jag kommer att i vanlig ordning ha vila på helgerna och kommer även att strunta i mitt reguljära morgongymmande till fördel för BB. Jag räknar dock med att jag kommer att springa ett par tillfällen under de här 30 dagarna också, så det är ju inte HELT paus på all annan träning ;)

Nästa vecka blir det en längre paus i BB, eftersom jag, Martin och Alex på fredag morgon åker till Schweiz och återvänder på måndag kväll. Om jag orkar kommer jag dock att köra BB när jag kommer hem på måndagen, annars kan jag nog få förtjäna en extra dags vila. BB är HIIT, dvs ”High Intensity Interval Training” och jag upptäckte till min stora lycka att det finns ett helt gäng appar som är till för just HIIT, så plötsligt var det inte alls så krånligt att hålla koll på när man skall byta fas som jag hade trott :D wooo!

Idag får jag förhoppningsvis en höstjacka på posten. Jag skall även färga håret eftersom jag är uppe i ”OMG HÅRRÖTTER EW”-fasen i mitt liv och innan dess skall jag köra dag två av BB, vilket är armträning. Så ja, imorgon kommer jag varken att kunna gå eller röra armarna. Låter sweet, eh?

(morgonens midja 0,5 cm mindre än igår) (sammanträffande eller omedelbart resultat?) (sammanträffande ofc :))

Nåväl. Dags att komma igång på allvar med arbetsdagen! Jag har ätit frukost och nu lyssnar jag på världens bästa Corvus Corax – Cantus Buranus II ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: