Om ett par månader kommer skillnaden att vara synbar

299454_280756555275898_1765430497_n

Halli hallå på er! (även känt som ”God morgon”)

Jag gick upp klockan fem och gymmade lite innan jag gick till jobbet. Eller ja, jag duschade ju självfallet innan jag gick hemifrån, man är ju inget svin precis. Lyckades köra 10 minuters oavbruten jogg på löpbandet vilket kändes jättebra – hittills har jag dessvärre givit upp efter cirkus 3 minuter pga orkar inte, så att plötsligt köra 10 minuter och känna att man skulle orka lite mer egentligen är jättebra. Jag hade dock bara lite cardio-uppvärmning innan jag gav mig på gymutrustningen och fick tränat lite nacke och axlar. Lär vara stel som ett as imorgon, haha ;D

Både lördagen och söndagen har jag iklädd träningskläder tagit mig ut till Bulltofta, ett varv runt 2,5 km-slingan och hem igen. Jag har inte sprungit hela vägen (se ovanstående uttalande om ”max 3 minuter utan avbrott”) men jag har försökt springa så mycket jag kan. Igår siktade jag på att springa upp för alla backar, oavsett hur långa eller korta de var – och det var marigt som fan men kändes också väldigt bra. Woo~!

I lördags tog jag efter min morgontur till Bulltofta en promenad in mot centrum och fick en vattenballong i huvudet. Det var så oerhört oväntat och först blev jag jätterädd när något plötsligt dunsade mig i huvudet så jag vände blicken mot det där konstiga gula som studsade av mig och såg i slow motion ballongen falla och explodera. Jag var helt vimmelkantig och skakis, haha. Det är jättetöntigt av mig, men jag blev närapå chockad av det oväntade slaget mot mitt huvud så jag stod mest och dumstirrade ett tag mot balkongerna för att se var marodören/erna satt så att jag kunde få skälla på dem. Gav upp efter en minut och fortsatte in mot stan, men var lite skakis en stund innan det slutade. Tönt. Sedan tog jag en fika med Robin och snackade skit och köpte Battlefield 4 till min XBOX så på kvällen blev det lite spel. Jag var lika kass som vanligt :D Orkade inte spela så länge dock pga ankommande huvudvärk, så jag gick och lade mig tidigt och läste istället.

Igår passade jag på att färga håret, nu är jag snygg igen. *NÖJD*

Ikväll har jag tvättid och tänkte passa på att få färdig min skjorta mellan alla vändor ner till tvättstugan. Borde vara doable tycker jag, så länge jag kommer ihåg att köpa tråd + knappar på lunchen. Annars blir det svårt :P

Satt igår och tittade igenom 10 Reasons to Hate You, Jawbreaker och She’s All That. Jag gillar töntiga highschool-filmer medan jag pysslar ;) Jag har fler på lager så får se vad det blir för fånigt ikväll :D The Craft, kanske.

Jaja. Nu skall jag dricka en miljard vatten och jobba vidare. Får se ifall träningsvärken sätter in också, eller ifall jag kan få slippa den. Planerar att morgongymma hela veckan, vi får se hur det går med det :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: