Jag älskar min kropp

10400872_818625161489032_2068743910252141784_n

Foto: Eva Wei 2014

Kolla vilken fin bild Eva tog på mig häromdagen! Här skymtas mina knektbyxor och skjortan jag har jobbat på den senaste tiden :)

Jag är lite öm just nu, haha. Vi var ju ett gäng på kontoret som stack ut och joggade/gymmade tillsammans, så jag är helt slutmattad (det är ett ord shutup) i armar och axlar och nacke och rygg just nu, och det är amazeballs :D Jag tror att det fanns en plan att ge sig ut igen på måndag (vad jag förstod är planen lite löst att köra varje måndag+torsdag?) vilket är jättebra, i så fall skall jag lätt hänga på ut :) Det är ju också ett sätt att få lika god träning utan att behöva gå upp klockan fem för att gymma – såvida jag faktiskt inte helt enkelt kör på båda ;)

Imorgon bitti är det morgongym igen, sedan vilar jag lördag/söndag innan jag kommer igång igen på måndag. Jag tänkte också försöka se till att ta en bild på mig på måndag morgon, i samband med att jag mäter midjan och whatnot. Fotodokumentera, se hur jag skiljer från vecka till vecka eller i alla fall månad till månad. Sådana saker är bra för att hålla igång peppen – så fort man ser skillnaden så blir man ju taggad till max! :)

Nu skall jag duscha och sedan fixa lite här hemma. Senare tänkte jag spela TV-spel och chilla innan det är dags att gå till sängs. Det är nästan svalt ute, och det är mörka moln på himlen så har vi RIKTIG tur så börjar det kanske regna! \o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: