Fredagsmorgon

Screen Shot 2014-07-25 at 08.19.14

TGIF! Och lönedag på det, yay! Idag på lunchen skall jag gå och kolla på skor tänkte jag, jag har ju gått ut ytterligare ett par och för tillfället använder jag min mammas gamla rosa/vita gympaskor och det är ju kanske inte optimalt om man säger så. Därmed: Get new shoes. Wooo!

Jag drömde så djävla konstigt:
Jag var hos mommo och hade någon konstig simtävling under vatten i en pool mot Cat. När vi var klara med det (jag tror att jag förlorade, eller så kanske hon lät mig vinna, jag är osäker) så gick jag in till mommo där även mamma var och packade ihop mina saker. Sedan gick jag över en strand (Snäck..?) som jag tror att jag har drömt om tidigare och först passerade jag en man som försökte släppa iväg sådana där papperslyktor men de brann bara upp, och sedan gick jag in i en stor paviljong där min bror (Fredrik) tydligen hade födelsedagsfest. Jag pratade med honom ett tag, och sedan gick jag ur tältet och då lämnade jag plötsligt en tågvagn på Stockholm Central (det såg inte ut som Stockholm C, men det stod på skyltarna och var underförstått) och precis när tåget rullar iväg igen inser jag att jag har lämnat både min jättestora frigolitlåda som jag packade ihop hos mommo OCH min väska vari jag hade mobiltelefon, pengar, ID, nycklar och typ ALLA VIKTIGA SAKER I VÄRLDEN. Jag bryter ihop och gråter hysteriskt och hoppas att Fredrik skall se de här sakerna på tåget/i tältet och förstå att de är mina, och en kvinna på tågstationen försöker låna mig sin telefon för att jag skall kunna ringa Fredrik men jag kan inte hans nummer och plötsligt vet jag inte ens vad han heter mer än Fredrik. Vi hittar dock plötsligt min frigolitlåda för den hade jag tydligen fått med av ändå, men väskan med ALLT VIKTIGT I VÄRLDEN är borta. Sedan ringde klockan och jag vaknade.

Klart stressig dröm. Klart MÄRKLIG dröm.

Jag blev typ klar med kragen på min skjorta igår. Ikväll skall jag fixa ärmar och sedan får vi se hur mycket det är kvar att göra. I helgen skall jag alltså sy, träna och fixa håret. Det blir awesome! Skulle behöva göra typ en tacopaj också, så att jag kan greja lite lunchlådor till nästa vecka. Det löser sig :D

Mitt lår är TYP återställt igen, så imorse kunde jag promenera till jobb och det kändes knappt av alls. Skönt. Får se ifall det går att springa med det imorgon, annars får jag köra bara styrketräning och strunta i cardio tills benet känns okej igen.

Ni får ha en trevlig fredag!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: