W2R2 + crosstrainer

DSC_0229_1

Här är en donna som just har kört W2R2 + 10 minuter crosstrainer i högt tempo! Jag tänkte köra en kvart men eftersom jag började känna mig lätt svimfärdig på 8 minuter så satte jag nytt mål på 10 istället och var nöjd med det. Hepp! Nu är jag nöjd och utmattad och hungrig, så jag tänkte inte bli så långrandig här utan och gå och käka lite istället ;)

Dagen har för övrigt varit väldigt bra, trots att jag har varit på fyra möten och sedan haft en del grejer att fixa så att jag inte kunnat ta tag i mitt ordinarie arbete. Allt jag har gjort under dagen har ju dock varit arbetsrelaterat, så det är inga problem. Bara en lite annorlunda dag :)

Jag är väldigt stolt över att jag lyckades röva mig iväg till gymmet – det spöregnade på mig på hemvägen och jag var ganska ”meh” när jag  väl kom hem så det krävdes lite djävlar anamma och djävlar anamma blev det! Nu skall jag som nämnt äta, och sedan skall jag klippa isär ett par fula byxor och använda som mall för mina knektbyxor. Tack för stödet jag fick för mitt ångestinlägg re: byxor igår, ni är bra ♥

Hepp hepp! /flex

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: