Junimorgon

Screen Shot 2013-08-12 at 9.43.04 AM Jag drömde om bowlinghallen; jag var där för att hälsa på pappa och jag blev jätteglad av att se att både Pablo och Leffe jobbade där – trots att jag visste att båda två hade slutat. Vi åt jordgubbar som inte var så fräscha, och i källaren var det någon form av Halloween-firande. Jag vet inte riktigt vad drömmen gick ut på, men jag var glad åt att se mina före detta kollegor i alla fall :)

Bortsett från att jag har vaknat tre gånger under natten och sedan bestämde mig för att snooza tre gånger imorse så känns dagen bra, so far. Vi får se vad det blir av det hela, men just nu är jag fylld av förväntan inför vad som förhoppningsvis är en bra dag. Håll tummarna för mig!

Om en timme kommer Arbetsmiljöverket och hälsar på, så jag skall städa av min plats lite tänkte jag. Inte för att jag tror att det spelar dem någon egentlig roll huruvida det står lite disk på mitt skrivbord, men det skadar inte. PLUS att för den delen så blir det avsevärt mycket trevligare för mig att sitta här utan allt bös till höger och vänster, så.

Ikväll blir det som sagt var bio med Lotta, och jag skall försöka att få tummen ur och komma iväg till gymmet direkt när jag kommer hem från jobb. Min midja var imorse 2 cm större än när jag mätte den senast för två veckor sedan och det ger mig sådär lagom dödsångest. Jag vet att jag inte är tjock eller ens stor, men det ger mig inte mindre panik över att min kropp börjat återgå till det där stadiet jag mådde så dåligt av. Jag kan ju bara utgå från mig själv här, så jag försöker på intet vis guilta någon annan att börja träna ifall de inte vill. Jag vet bara att jag själv var piggare och gladare och starkare förra sommaren när jag tränade aktivt, och jag måste lyckas hitta tillbaka dit och komma igång igen.

Planen för eftermiddagen är alltså att dra på mig träningskläder, gå ner på gymmet och köra igenom W2R3 och sedan vara sådär stolt över mig själv för att jag lyckades komma till skott. Jag får fokusera på hur bra det känns efteråt så är det förhoppningsvis inte så djävla svårt att komma iväg idag. Jag hoppas att mitt humör håller sig uppe, det är så drattans svårt att tvinga sig iväg när man är såpass låg som jag var igår innan jag tog min kvällspromenad (och jag vet ju att jag hade varit väldigt uppåt efteråt ifall jag faktiskt fått tummen ur och gymmat lite)

Nåväl. Dagen är full av äventyr så nu sätter jag punkt så hörs vi kanske senare. Lämna gärna lite träningspepp i kommentarsfältet :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: