Iä Iä Jordgubbar fhtagn!

DSC_0216_1_1

Jag tog en promenad och tittade på det ↑ där ↑ och plötsligt var kvällen mycket bättre. Min bild gör inte ens målningen rättvisa – om ni bor i Malmö så knalla iväg till Generalsgatan och ta en titt för er själva! Lovar att det är värt det :)

På hemvägen gick jag inom ICA och fixade de här glada snubbarna:

DSC_0222_1

Så nu sitter jag här och dreglar rött och lyssnar på Loreena McKennitt och har bestämt mig för att klippa isär ett par kassa gamla byxor jag inte gillar och använda dem som mönster till mina knektbyxor. Ett steg i rätt riktning, alltså! Huzzah!

Jordgubbar alltså. Vilken djävla räddare de är <3 Dessa var svenska och kostade inte en miljon. Jag har ätit godare men jag har banne mig ätit ogodare också. Hepp.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: