I feel pretty, now I have value!

tumblr_mmwlsdSL9z1qlka8ko1_250Satte klockan på ringning vid fem imorse också men TJI FICK ALLA för jag orkade inte alls gymma. Jag har legat konstigt på min arm under natten så den är fortfarande stel och öm och dum, och det kändes som att jag idag skulle få ut mer av en timmes extra sömn med tanke på att jag har cirka ALLA SAKER I VÄRLDEN att fixa innan den här dagen är slut. Jag överdriver inte ens, jag har så fullt upp så jag funderar på att klona mig själv och sticka ut på en rymdfärd ett tag. Hepp.

Jag drömde att jag firade min trettioårsdag på Gotland någonstans, och att CG och Helen kom dit med ett jättestort paket inslaget i soppåsar. Det såg ut som en gigantisk burrito. De lade ner det hela på sängen och började rulla upp och det visade sig att det var fyllt av handdukar och lakan och tygbindor och de berättade att de ville donera det till min fars välgörenhetsorganisation (HAPFF) och jag tyckte att det var en awesomebäst present men jag var också lite skeptisk till hur jag skulle få den till honom. Att han liksom var på min fest och hängde var tydligen inte viktigt i sammanhanget. Jag vet inte, jag var nog mest ganska förvirrad haha :D

Promenaden till jobb imorse var trevlig men nu har jag en pollenallergisk reaktion som jag har försökt åtgärda med lite nässpray, vi får se hur det går med det. Nu skall jag försöka reda upp dagen lite och se hur jag skall göra för att hinna med allt. Lotta skulle fixa biljetter åt oss till kvällens föreställning och trots att det blir 3D-varianten så känns det som något att se fram emot, i alla fall. (fan vad jag ogillar att se på bio i 3D //surtant)

Dagens outfit är Turtles-teeshirt, svarta shorts, röda strumpbyxor, Ghostbustersjacka, Batmanhoodie och Batmanväska. That’s how I roll. Håret är nyhennat och jag ser snygg ut igen. Yay!

ok hejdå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: