Chokladben och ömma axlar

1263814_646836102001273_1725247993_o

Här har ni en utslagen stormtrooper som gick upp fem i morse och gymmade en timme innan hon egentligen vaknat på riktigt. Klockan skulle ringa 05:10, jag vaknade 04:48 av fåglar/oväsen utanför fönstret och kände inte att det var någon idé att somna om, så jag blundade lite i 10 minuter och gick sedan upp.

Det blev W3R2 och sedan 5 * 10 i shoulderpress (5kg) och fyfan vad det var slitigt. Argharghargh.

Var som sagt var hos Mia i lördags, åkte hem igår. Detta resulterade i ett byxben (yay!) som tog åtskilliga timmar att konstruera pga är sytt i diagonala ränder där varje rand är perfekt inpassad och måste hamna i rätt ordning. Djäva pussel att få till, men det kommer att bli så djävla coolt så ni anar inte! Bild kommer så fort jag har något konkret att ta kort på, haha. Just nu ser det mest ut som en jättestor marshmallow av choklad typ.

Igår var vi på bakluckeloppis strax intill där jag bodde förut (Furutorpsparken med omnejd) och där köpte jag Varsel (The Shining) som inbunden bok av den där utgåvan jag gillar för en tia, klart värt. Köpte även ett syskrin fyllt med trådrullar och nålar för 50:-, tydligen en ”dam på 85 år” som hade ägt och ”det borde ligga på museum!” så jag antar att det var gammalt. Etiketterna på nålförpackningarna antydde en viss ålder, i alla fall ;)

Igår efter att jag kom hem så tog jag ett bad, åt pannkakor och sydde lite framför Top Model innan jag gick till sängs och läste ett kapitel eller två innan jag somnade. Jag var även smart och rutinerad nog att lägga fram träningskläder igår, vilket var oerhört uppskattat imorse när jag gick upp. Tack, gårdags-Carina! (fyfaaaaan vad mina axlar börjar bli stela haha)

Idag och imorgon är det jobb som vanligt. Ikväll måste jag färga håret och så skall jag få färdigt min jeansjacka; imorgon blir det bio med Lotta på kvällen (ÄNTLIGEN) och innan dess tänkte jag röja upp det sista hemma samt förmodligen sy lite. På onsdag blir det sommarfest, på torsdag tänkte jag nog jobba hemifrån och på fredag är det fredag (?) osv.

För övrigt har jag någon form av väldigt ytliga skrubbsår på mina knän efter att ha suttit på knä i alldeles för många timmar i lördags och klippt tyg. För övrigt är det skitkul att sy tillsammans med Mia – i synnerhet om man samtidigt skrålar med i 80-talsdängor utan krav på att vara seriös i utförandet. För övrigt är det jättegott att äta kladdkaka med grädde även fast man dricker maskrosvin man inte riktigt kan bestämma sig för ifall det är gott eller räligt till. Bra helg :)

Såatteh… ha en bra dag, hej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: