Blod och dåliga skämt

 

Tiden bara rusar iväg. Jag tittade dock i kalendern tidigare och insåg att det INTE är nästa helg lajvet är, utan nästnästa. Känslan av lättnad, haha. Jag har en hel del kvar att fixa, om man säger så, men det ser lite ljusare ut nu. Jag får bara se till att planera klokt och spendera tiden på rätt sätt så skall det nog gå bra :) Gjorde en jackdesign igår som jag nog kommer att köra på, vi får se. Jag har dock ingen aning hur jag skall göra med ärmarna, men det löser sig.

Imorse rakade jag benen och råkade raka av halva fotleden eller något för det blödde SATAN och jag har nu två blodiga handdukar hemma som råkade ut för min stackars fot. Letade efter plåster men har ju inga sådana hemma pga idiot, men lyckades till slut hitta ett skavsårsplåster som fick lösa biffen. Nu blöder jag inte längre, huzzah! Undrar om Eric kommer att hitta blodmärken i lägenheten och undra vad som har hänt, haha :D

Onsdag! Innebandy om två timmar, mängder av saker att fixa på jobb och på lunchen skall jag gå och köpa tråd eftersom den röda tog slut medan jag sydde pluder igår kväll. Känner mig för tillfället både positiv och nöjd över att byxorna verkar bli som jag vill att de skall bli – jag kör på tidigare visad idé men med lite justeringar. Diagonala istället för lodräta ränder typ.

byxor

Vi siktar på att ha byxorna ihopsydda idag och sedan KOMMER det att komma en bild. Jag har väldigt dåliga mobilbilder som visar varje ben för sig, men det känns inte så värt. Roligare att se hur det ser ut som helhet tycker jag nog :)

Jag har sovit kasst hela veckan. Spenderar nätterna i någon form av halvslummer och vaknar till mellan varven. I morse vaknade jag 03:34 och surade en stund tills jag insåg att jag skulle få sova nästan två timmar till ifall jag bara lade mig tillrätta och blundade, så det gjorde jag och det gjorde jag.

Imorgon får jag äntligen mysa med Martin igen, och det känns bra. Det blev så kort i helgen, och jag saknar honom oändligt. Finknipsarn. Jag har dock ett par timmar att slå ihjäl i Göteborg imorgon, så får se vad jag hittar på att sysselsätta mig med. Jag har lite stuff att sy ifall mitt tyg från Korps kommer idag (vilket det mest troligt kommer att göra) så det finns ju alltid hål att stoppa överbliven tid i, om man säger så :) Annars får jag väl fixa min skjorta under den tiden, det löser sig.

IMAG2407_1

Jag är inte säker på att det är att skämma bort sig själv, Yes. Jag skulle nog föredra en schysst shoppingrunda, en utlandsresa eller ett par lediga dagar på balkongen istället för att få sniffa på diskmedel. MEN DET ÄR KANSKE BARA JAG.

well ohwell ohwell, dags att göra annat. Tjipp och hej!

 

Haha förresten, apropå Yes-flaskan här osv så kom jag att tänka på när vi en kväll när jag var barn satt och drog alla sådana där very well cykelställ och very good gummisnodd osv och mamma blev sådär jätteexalterad och glatt proklamerade att ”jag kan en också!” för att sedan följa upp med ”yes box allright” och vi bara glodde på henne medan hon fnissade för det var ju inte alls samma sak. Mamma är awzum ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: