Balkonger, byxor och blommor

Screen Shot 2014-06-16 at 14.10.39

Få saker kan klå att komma hem från jobbet en seg fredagseftermiddag och ha världens två bästa män (pojkvän+bästevännen) som bygger golv på min balkong åt mig, medan jag bara behöver se till att de har té/kaffe/öl/läsk att dricka och något att äta och sedan kan luta mig själv tillbaka i fåtöljen med en öl och slappa. Och min balkong, min balkong! Ni anar inte hur djävla fin den är nu!

Vi åkte ut till Blomsterlandet i lördags och köpte jordgubbsplantor och en solros som nu står och gör min balkong ännu bättre. Får se ifall jag lyckas hålla dem vid liv, jag är ju personifieringen av denna psychic ability från Dark Heresy:

Screen Shot 2014-06-16 at 14.13.21

Jomen såatteh…

Martin åkte hem i lördags eftermiddags, jag och Eric spenderade kvällen och halva natten åt att sy och se på IT Crowd och snacka skit – gårdagen spenderades på samma sätt, med ett par korta avbrott för promenad till Åhléns för att fylla på trådlagret. Mina byxor är nu på gång på ALLVAR och jag hoppas ha lite bilder att visa upp snart på hur djävla balla de kommer att bli. Klart nöjd med all progress hittills!

På torsdag åker jag till Göteborg och firar Midsommar med Martin. Längtar redan, jag avskyr att vara ifrån honom. Dumma distansförhållande. Eller nä, dumma distans. Inte dumma förhållande, förhållandet är bra. Martin är bra. ♥ Jag tackar min lyckliga stjärna mer ofta än ni kan förstå att jag har honom. Han är så djävla bäst i världen, helt enkelt.

Nåväl. Jag skall jobba vidare, jag insåg bara att jag missat att säga något idag och kände att en kortare paus skulle fungera. Tjipp och hej!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: