Jag skall bara blunda lite till…

Screen Shot 2014-05-06 at 09.04.20

Klockan ringde tio i sex och jag gjorde det stora misstaget att inbilla mig att det var en god idé att blunda en liten, liten stund. När jag öppnade ögonen igen kvar klockan kvart över sex, där hade jag ju en djävla tur kan jag säga… Men jag drömde att jag skulle hyra en lägenhet och att jag plötsligt upptäckte att den var väldigt mycket större än jag först trott, för den hade både en gästtoalett OCH ett extrarum! Och sedan var jag och mamma och mommo i affären och handlade och jag köpte maränger i lösvikt och Marabous lakritschoklad (omnom!) och glass och det kom ett par småflickor och pratade med mig för de läste tydligen min blogg. Hepp. Men sedan vaknade jag ju som sagt var och fick lite stressmage för att jag råkat somna om. Hade det inte varit jag som skulle fixa frukost idag hade det inte varit några problem. Jag hann dock i tid med allt som skulle göras, så nu kan jag andas ut lite och fokusera på att titta framåt och få saker gjort.

Har redan hunnit ha ett av dagens två möten, och jag har lite saker att stå i. På lunchen skall jag ta en promenad och införskaffa en ny eyeliner eftersom min nuvarande nästan är helt slut. Jag är sugen på att skaffa även en typ bronsfärgad eyeliner (använder ju annars bara svart) ifall jag hittar någon vettig, inbillar mig att det skulle vara kul att ha en lite mjukare och annorlunda look mellan varven. Det svarta är oh så snyggt men kanske lite enformigt och hårt ibland, typ?

Nåväl. Jag har inte så mycket att säga just nu. Mina fötter värker lite och mitt lag vann första omgången i nya omstarten på företagstävlingen, go us! Nu får vi se ifall vi kan lyckas vinna en månad till :) Jag tror dock inte det, de andra lagen taggar nog igång lite mer nu. Priserna har blivit uppdaterade och det är ju kul – synd bara att det man kan välja mellan som vinst är kläder i mansstorlek L? Um. Som vi minns så är ju mansstorlek S helt galet fel för mig, och allt som är större än så kommer inte alls att gå. Hepp. Får se vad jag gör åt saken :P

Hejsvej på er!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: