Dels skulle jag vara svalare, dels skulle jag slippa bränna mig

IMAG2287_1

Idag är jag gårdagens raka motsats, i en vit klänning med gult och körsbär på. Hepp! Det var så fasligt varmt att ta sig till och från jobb igår så jag kände för att ha något väldigt somrigt på mig. Jag köpte denna klänning för typ 15 dollar när jag var i USA för 8 år sedan, och jag har än i dag inte bestämt mig för ifall den är bra eller inte. Den är söt, i alla fall. Frågan är bara om den är JAG, typ. Hepp!

Igår satte jag i den första av 13 trådar i kragen på skjortan. Det finns någon bild på det men det är hemma i kameran så jag får nog ta ett inlägg sedan och lägga upp hela grejen från steg ett till typ klart när jag har tid, istället för att strössla ut det över diverse olika orelaterade inlägg. Då blir det lättare för er som inte bryr er att inte läsa det heller ;)

Idag tar jag eftermiddagsbussen till Göteborg. Imorgon skall jag och Martin och Alex på inflyttningsfest hos min mor + passa på att fira att hon har fått jobb, och på söndag firar vi Mors Dag hos Martins mor och moster. Det blir lite övningsköra och det blir promenader, och sedan får vi se. Martin skickade nyss och berättade att de har 25º redan nu vid 8 så jag är lite lagom skeptisk till den annalkande värmen i helgen. Skall jag typ lämna huden i Malmö liksom, behövs den?

Idag skall jag förtidsrösta och se ifall jag kan hitta någon kul present åt min mor. Hon fick förvisso en riktigt bra Kyocera-kniv av oss när vi kom hem från Japan, men jag gillar presenter. Skall ta en kik inom en inredningsbutik när jag ändå är vid Triangeln och röstar om någon timme, tänkte jag. TVÅ FLUGOR PÅ SMÄLLEN.

Jag är egentligen inte särskilt intresserad av EU, men jag känner nog ändå att jag vill rösta för att åtminstone försöka mildra smällen av ifall andra partier som jag inte sympatiserar med försöker ta sig in. Då kanske min röst kan fungera som ett litet nät, liksom. En liten maska i ett stort nät. Jag inbillar mig att det gör någon skillnad. Vi får se :) När kommer resultatet? På lördagkväll typ eller? (för riksdagsvalet redovisas väl samma samma dygn som man röstat om jag inte minns fel..?)

OKOK nu skall jag pilla vidare på jobbgreja och sedan blir det då en liten promenad med röstkortet i högsta hugg. *ansvarstagande vuxen*

Hejsvej på er, ha en bra helg osv :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: