Because awesome, that’s why!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Djävligt bra saker jag har gjort idag:

 • Lämpade av en massa skrot på tippen. Nu har jag plötsligt lite mer yta där jag borde ha yta här hemma. Fuck yeah!
 • ÖVNINGSKÖRDE för första gången på typ ett halvår och det gick BRA! Kändes skitbra. Jag var inte ens rädd för att köra, wooo. Brum-brum!
 • Hällde ut typ ett halvkilo godis i soporna för jag kom fram till att jag varken VILL eller BÖR äta skiten *bro-fist*
 • Stod 1,5 timme på löpbandet, körde W1R1 + W1R2 av Zombies, Run! 5k eftersom jag vill komma i form igen till Midnattsloppet i höst \o/
 • Ringde mommo och grattade henne på namnsdagen ♥ Hjälpte henne med korsordet också, så det blev hon glad för :)
 • Kramade massa på min pojkvän ♥

Igår var vi på Joystick 6.0 och lyssnade på när Malmö Symfoniorkester spelade TV-spelsmusik, vilket var awesome. Nu tänker jag dock inte skriva mer just NU, för jag är snorhungrig och skall steka på en flådig burgare med ägg och bacon till kvällsmat nom nom :3

För övrigt: Martin tog hem och spelade Transformers: War for Cybertron till 360:n och vi var båda väldigt imponerade av hur karaktärerna gestaltas SAMT röstskådisarna. Jag tror vi båda dog lilla glädjedöden när Soundwave öppnade munnen och lät RÄTT! För övrigt är Megatron fullständigt galen (um, I mean… brilliant plan, Megatron!) och Starscream är en djävla slyngel, you fool. Klart bra! Det kostade tydligen bara 39:- och det var djävlar i mig välspenderade pengar :)

Okej hejdå osv

2 kommentarer till “Because awesome, that’s why!

 1. Hej,

  Jag har sökt runt lite på bloggportalen och såg att du håller på att ta körkort. Jag har utvecklat en körkortsteoriapp till iPhone som heter Ta Körkort (http://goo.gl/lu8kwl).

  Den innehåller över 1000 teorifrågor och all teori för att klara det riktiga teoriprovet. Om du vill kan du få appen gratis och testa den. Om du gillar den får du gärna skriva nått litet inlägg om den i din blogg.

  Om detta är någonting som är intressant får du gärna mail på info@teoriappar.se

  Trevlig dag!
  Patrik Jansson

  • Hej och tack för erbjudandet,
   jag har inte en iPhone, och jag vill helst att du slutar spamma samma kommentar på mina inlägg. Det är väldigt snällt av dig att erbjuda mig att få testa din app, men jag får tacka nej eftersom den bara är släppt till ett operativsystem jag inte har något intresse av. Lycka till med din app!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: