Två år går så fort (ville skriva ’fårt’ för att hålla trenden men ja)

IMG_6512

Valborgsmässoafton. Det innebär att för två år sedan träffade jag DIG första gången, finaste knipsaren min. Och idag sitter vi i varsin storstad och saknar varandra och inte kommer vi att få träffas i helgen heller. Tiden går fort när man har roligt, amirite? (vi firar ju dock inte två år som par förrän i augusti :))

Idag har jag storslagna planer för att piffa upp min balkong. Sitter och dreglar över möbelset jag vill ha, men utan bil eller annat sätt att få hem skiten har jag ingen möjlighet att införskaffa möbler, buhu buhu :( Jag skall i alla fall fixa blomlådor och städa av allt bös som står därute just nu, samt försöka komma fram till vad i helsefyr jag skall göra med de här suboptimala möblerna som just NU huserar där. Jag vill inte lägga ut det på blocket, men jag vill bli av med det. Det är ett barbord och två stolar. Argh. Får se vad jag gör – utan bil kan jag ju inte heller få ut det på tippen. Jag råkar inte känna någon i Malmö som har en bil och lust att help a girl out här? ._. 

Idag blir det en ytterst kort dag på jobb, imorgon jobbar jag hela dagen och på fredag är jag ledig för jag jobbar imorgon istället. Och sedan är det Gotland, och krama på alla underbaringar jag har där och promenera i Visby med kameran i högsta hugg och beroende på tid och allt sådant så blir det kanske även lite satanisk paj och film hos Eric wheee. Jag ser så sjukt mycket fram emot detta, även fast jag kommer att sakna Martin hela helgen.

Nu skall jag fixa så att jag hinner göra det där jag behöver hinna med att göra idag på jobb, och sedan blir det innebandy innan jag skall gå hem för att duscha, äta och lösa balkongen. Hepp! Kram på er :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: