Tisdagstrams

nekkid-mindre

Jag har sovit mindre än 6 timmar inatt, och om en halvtimme skall jag intervjuas och bli filmad för ett projekt på jobb och jag vill egentligen inte men det får gå som det går. Jag var ju såklart TVUNGEN att läsa ut Dragonlance igår (det är ju bara 100 sidor kvar, det tar jag på en timme! Vad är klockan? Hm… En snabb timme!) och den är lika bra som alltid. Och som alltid känns det fruktansvärt sorgligt när en av karaktärerna dör. Och jag funderar på och försöker komma fram till ifall jag var lika ”känslig” för dödsfall i böcker/film innan Anna gick bort, eller om det är något som kommit i samband med det..? Det finns ju filmer jag knappt kan se för att jag tycker att de är så jobbiga på den punkten, typ Big Fish. Det gör liksom ont att titta på det. Jag tror inte att det var såhär innan jag förlorade min syster. Jag minns det som att jag kunde bli ledsen, men inte på samma nivå som ny. Det river upp, lite grann.

Såhär ser dräkten jag skulle vilja lyckas sy till sommarens lajv ut:

1459695_767406036610945_1138748859077557431_n

Jag gjorde en mall baserad på min kropp och har sedan ritat på den, för att försöka få proportionerna rätt. Jag är fullt medveten om att det INTE är såhär som den slutgiltiga produkten kommer att se ut ;)  Man får göra sitt bästa och se vad det blir av det :)

Idag skall jag alltså bli intervjuad och filmad, sedan fixa vanligt jobbestyr, sedan ta en snabbvända på stan och försöka fixa en grej jag fick nys om skall finnas, och sedan TROR (och hoppas!) jag att jag har en tvättid bokad ikväll. Jag skall fnula lite hemma och så skall jag försöka komma till skott med mitt broderi också. Det är pretty much min dag :)

Nu skall jag försöka att inte vara så djävla nervös, vi får se hur det går med det. Har på mig en pikétröja jag fick från jobb, men den är för stor (storlek medium??) och jag har därför försökt rätta till den med två stora säkerhetsnålar i ryggen. Skitsnyggt. Tar nog bort nålarna efter jag har tramsat klart på kamera ;)

okej hejdå

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: