Sallad, drakar och mardrömmar

Screen Shot 2014-04-28 at 09.18.13

Efter att jag kom hem från Göteborg igår var jag åksjuk, vilket var väldigt jobbigt. Mådde inte alls bra. Lyckades ändå handla mat, fixa kvällsmat (och såpass att det räcker till ikväll också!) samt göra lunchlåda till idag, en djävligt nice pastasallad. Man vet att man gjort bra lunch när man ända sedan man vaknat suttit och drömt om att få äta den, haha. Så sjukt taggad på min sallad nu, ni anar inte :P

Somnade relativt sent (djävla Dragonlance till att vara svår att slita sig ifrån! ”Bara ett avsnitt till… Okejdå, ETT till. Kanske ett till?” dang nabbit. Sov natten igenom utan avbrott (afaik) men jag har drömt mardrömmar och vaknade och var så oerhört illa till mods att jag inte ens vet. Det sitter fortfarande kvar. Det var uppenbart en dröm, men det var för mycket som kändes verkligt och jag lyckas inte riktigt skaka det av mig. Det var så hopplöst och svart och jobbigt. Usch. Kommer dock att ha glömt av det inom ett par timmar, så.

Min jacka är NÄSTAN klar. Det är lite rött kvar att fylla i, och sedan är det vitt + finlir kvar så har jag stans snyggaste jacka sedan. NÖJD. Håller på att planera lajvkläder för fullt också, det är ju lajv i juli och jag borde nog börja komma någonvart inför det, haha. Det är ganska mycket handsömnad som skall fixas innan jag är klar, och jag har inte ens köpt tyg än. Oops. *n00b* :D

Nåväl. Nu skall jag jobba vidare och se ifall jag kan göra japanerna nöjda. Ganbatte!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: