För en gångs skull tacksam mot granne som väsnas

hattlady

JAG LEVER, jag har bara inte haft något att posta. Eller tid att posta, för den delen. Det dök upp lite grejor på jobb som jag satte stenhög prio på och det resulterade i att jag efter att jag stängt den första ticketen igår var så slutmattad (DET ÄR ETT ORD NU SHUT UP) att jag var på väg att däcka på min plats. Gick hem, såg på Gremlins och åt glass och broderade och hade huvudvärk, så lade mig strax efter nio och läste lite Dragonlance tills jag somnade. Imorse vaknade jag när klockan ringde och sedan vaknade jag igen, tre minuter senare av att någon stängde en dörr någonstans. Tack för det, jag har ingen aning hur länge jag annars varit utslagen innan jag sovit färdigt. Jag skulle fixa frukost till kontoret imorse så det hade nog blivit lite sura miner om jag inte hade dykt upp förrän till lunch, har jag en sådan där svag känsla av… :P

Jag överskattade dagens utetemperatur pga har varit skitvarmt hela veckan, så tog bara en fleeceväst på mig och det gick jättebra fram tills jag gick ut på lunchen och insåg att det är ASET kallt just nu. Woop de do. Så antingen går jag hem med västen och fryser första halvan av vägen innan jag fått upp flåset, eller så tar jag på mig den enorma och väldigt illasittande vindjackan jag har hängande här på kontoret. Suck either way.

Imorgon tar jag bussen till Göteborg. Jag och Martin skall till mamma och äta smörgåstårta och prata om Japan och ge henne en liten present vi köpte i Tokyo, och det verkar som att min bror med familj dyker upp efter 18 också. Ifall inte jag och Martin hunnit hem redan så firar vi isf Bobby imorgon istället för på söndag – han fyllde ju ett år i tisdags den lille raringen! ♥

Idag har jag fixat klart den andra grejen som var viktig igår (den var lika viktig idag) och så bjöd hipsterkungen på brownies till fikat. Det här kontoret är så underbäst och jag tycker synd om alla som inte får jobba hos oss. Det går inte riktigt att återge alla saker som får mig att skratta dagligen, men majoriteten av dem är alla konstigheter och interna skämt som vi har här på kontoret. Det är helt klart min favoritarbetsplats av de jag jobbat på hittills :)

Nu skall jag fortsätta pussla datatrafik och om en halvtimme skall jag ha bestämt mig för västens vara eller icke-vara. Jag är lite sugen på vin och jag skall försöka komma någonvart med mitt broderi ikväll, och se på Gremlins 2. Jag vill även hinna med att ta en promenad under kvällen, och så skall jag ju packa och slå in presenter inför morgondagen och håhå jaja. VI får se vad kvällen bjuder på. Min högra fot gör lite ont pga trampade snett på innebandyn igår, så allt är som vanligt med andra ord ;)

KRAMS.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: