En tredjedel som saknas

fefneril

Min mobil låter mig inte maila över OOTD-bilden till datorn pga har bytt lösenord och det strular lite, så här är en gammal bild på en fjäril istället. Hepp!

Något som slog mig igår när jag låg och skulle somna är att jag har snart levt en tredjedel av mitt liv utan att ha en syster. Det är väldigt konstigt. Det innebär att om ytterligare tio år har jag levt halva livet utan henne, och därefter har jag levt längre utan henne än med henne. Det är så galet. Jag vet inte ens. Men ja. Äh.

Helgen har varit väldigt bra. Martin kom strax före lunch i fredags, och vi åt lite och tog sedan en promenad. På kvällen skulle vi äta kyckling, men vi gjorde misstaget att handla kycklingen från Garant. Eftersom det luktade ruttna ägg om den när vi öppnade ville vi inte chansa på att äta, så vi gick ner på Korrapong med gsson och åt thailändskt istället.

I lördags åkte vi ut till Söderåsens nationalpark och myste runt, och efter att ha promenerat nästan en mil där åkte vi vidare till flygmuséet i Ängelholm och chillade där en timme innan vi åkte hem. Det finns bilder från båda dessa händelser (zombie i ett flygplan, bland annat) men ja, kan inte maila osv. Får försöka fixa det ikväll när jag kommer åt min kabel helt enkelt (ifall den nu inte ligger i lådan här intill… Kanske. Orkar inte kolla just nu :D)

I söndags köpte jag nytt grafikkort till datorn och Martin köpte en Xbox One, så kvällen ägnades åt att spela ESO (jag) och Titanfall (Martin) och det var mycket bra.

Han åkte hem igår efter lunch och jag tog en långpromenad ut till Bulltofta och runt där. Sedan spelade jag ESO tills det var dags att sova. Hoppade in i Dragonlance igen och råkade väl kanske fastna lite, haha. Djävla bok. BRA BOK. Love it. Men jag behöver ju sova också, hur spännande storyn än är… Aja :D

ok hejdå, får se ifall jag får upp lite bilder här sedan. Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: