Meow~

Sjukt naturlig pose

Sjukt naturlig pose

Alltså mitt hår? Varför går det i typ fyra olika röda nyanser? JAG FÖRSTÅR INTE. I spegeln osv så ser det enfärgat ut men på bild är det tydligen mörkrött i hårbotten och kopparrött i topparna? MAKES SENSE. not. Men men.

Idag har jag nya skor med lite klack, och overknee stockings. Det syns dock inte på bilden, för de lila strumpbyxorna jag har under är såpass mörka att de flyter ihop med strumporna i det dåliga ljuset.

Idag är det semmeldagen (aka Fettisdagen) och vi hoppas på semlor till fika. Jag har träningsvärk utav helvete i rumpan efter lite avancerad gymnastik igår kväll, får se ifall vi kan göra något åt de där flobbigare delarna av mig nu :) Mia har utmanat mig och ett par andra i en sådan där ”200 xxx”-utmaning, så skall göra squats, situps, pushups och istället för lunges så kommer jag att köra donkey kicks. Om jag håller igång med detta kommer jag att ha stans snyggaste rumpa sedan, HA! Eller ja. Snyggare än den är nu, i alla fall :)

Ikväll skall jag se till att få fatt i RPDR S06E02! Jag skrev aldrig något om S06E01 förra veckan, men jag tror att the gist of it var att folk egentligen borde filma mig när jag tittar på RPDR och lägga ut på internet. Det skulle säkert underhålla NÅGON att se på när jag sitter och hojtar på tvn och gör konstiga miner osv :D
Jag är dock inte jätteroad av upplägget för den senaste säsongen, men vi får se. Det kanske blir bättre nästa vecka. Jag förstår tanken bakom hur de har lagt upp det, men jag är också väldigt trött på att Ru verkligen försöker klämma ut så mycket drama och skitkastning hen kan ur serien. Det är verkligen inte samma sak nu som i de första säsongerna, det blir allt mer fokus på drama och idiotier. Meh. MEN SNYGGA DRAG QUEENS SÅ OKOK, jag överlever :) Så mycket ögongodis liksom <3

Nu skall jag jobba vidare, och sedan skall jag hem och revolutionera min lägenhet, aka städa.

OBS ÄR I JAPAN OM TRE VECKOR WHAT

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: