Engrish

IMAG1893_1

Godmorgon hälsar skelettmadam! Här sitter jag och njuter av solskenet och lyssnar på Mozart och har magen full av små lyckliga fjärilar. På lördag skall jag och Martin gå på femtiotalskväll på lokalpuben och jag skall ikväll plocka fram vad jag tänkte ha på mig. Vi snackar röda läppar, markerade ögon och förmodligen både korsett och hiheels :)

Igen inser jag hur mycket jag har behövt solskenet. Alla batterier är fulladdade, jag är enormt pepp på ALLT och jag känner mig så uppåt, så tillfreds. Må så vara att jag är goff goff goff och inte är jätteglad i direkt solsken, men LJUSET. Whee~ *perky goth*

Okej skall sluta tjata om våren nu. Min rygg är fortfarande dum sedan förra onsdagen, men klart bättre idag. Det går framåt, med andra ord. Skall inte spela innebandy idag (heller) och förhoppningsvis är jag fullt återställd till måndagen.

Ibland får jag väldigt lustiga mail från Romwe:

Screen Shot 2014-03-12 at 09.18.31

Det är lite märkliga saker de försöker säga mig. Häromsistens fick jag mail angående varför svart är en så bra färg.

Screen Shot 2014-03-12 at 09.21.04

Så är det.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: