Zombiefied

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gårdagen gick bra. Jag lyckades hålla mitt lilla ”tal” inför båda grupperna, och ingen somnade eller gick. Var helt sjukt trött när jag kom hem igår, så satt vid datorn en liten stund innan jag gick och lade mig och läste. Somnade ifrån mitt i bok med tända lampor och allt, vilket lämnade mig en aning förvirrad när jag vaknade i morse. Försökte kolla på film igår (Rifftrax-versionen av första Harry Potter-filmen) och det var ju kul, men jag var för trött och rastlös så det var därför jag lade mig istället. Jättespännande, eller hur?

Försökte ta kort på mig idag men blev inte alls nöjd. Jag hoppas verkligen att spegeln har mer rätt än kameran angående hur jag ser ut, annars är det illa.

Tog med mig träningskläder och tänkte gå till gymmet som ligger intill kontoret efter frukost/före lunch idag. Det var ett sådant där ryck jag fick imorse när jag låg nyvaken och funderade på varför lamporna var tända, ”Varför inte ta med träningskläder och gymma lite?” Jag vet ju att om jag tänker gymma EFTER jobb så blir det inget av, för jag är för trött och opepp när jag kommer hem, så det här kändes som en vettig lösning.

Det har regnat satan på mig hela vägen till jobbet, så jag sitter nu i fuktiga kläder och vantrivs med läget. Skitväder. Hade mascara runt hela ögonen när jag kom fram, men lyckades sudda bort det när jag väl kom till kontoret.

Vi får se ifall jag uppdaterar här något senare idag, annars får ni ha en trevlig fredag! Själv tänkte jag spela lite + chilla hemma. Vi får se vad som händer. Martin kommer inte ner i helgen så jag tänkte försöka fixa ordning klokt hemma, för en gångs skull, när jag ändå har tid över.

Hejsvej.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: