Det är sådana som jag som sprider hat på internet

IMAG1447_1

Satanistleggings och en dödsmetall-version av Tard (grumpy cat). På tröjan står det för övrigt HATE EVERYTHING ifall ni inte orkar läsa spegelvänt. Ondska ondska ondska i granskogarnaaaa!

Eller ja, såhär dårå:

20091222041928!ImmortalKänner mig lite sviken av Spotify som just då switchade över till Simon & Garfunkel. DET VAR VÄL INTE PASSANDE. Nu blev det dock Finntroll istället, kändes lite bättre när jag sitter här och laddar upp Immortal-gifs osv.

Right-oh. Det är tisdag (d’uh), jag är sömnig (i vanlig ordning) och idag har jag stuff att göra efter jobb som jag inte tänker säga något om förrän efter jag har gjort dem. HA!

Midjan ligger fortfarande på 65 centimeter :) Jag har börjat träna med ett sådant där gummiband för att försöka få upp lite styrka i ryggen – det är så himla bra när man har en pojkvän som är kunnig i det där tycker jag minsann! ♥ Har fått lite övningar jag skall försöka göra dagligen, så får vi se ifall jag kanske inte slutar ha ryggvärk/nackspärr snart.

ser ut som ett fucking penntroll i håret???

ser ut som ett fucking penntroll i håret???

Är väldigt nöjd över alla sätt jag kan märka hur mycket bättre jag blivit på. Och då snackar jag inte estetiskt här, utan sådana där snajdiga saker som uthållighet och styrka. LOVE IT. Eller ja, öh, idag är ju uppenbarligen en dag då jag HATAR ALLT men om vi bortser från det ett tag så tänker jag sitta här och genomsyras av kärlek ett tag.

Såatteh… Hejdå.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: