The Walk – såhär fungerar det (tror jag ^^)

The Walk, hemsida.

Nyss hemkommen efter en 110 minuter lång promenad. Jag körde två missions, det var så spännande efter första att jag var tvungen att fortsätta! De är dock ganska långa, och eftersom jag envisas med att ta den långa omvägen så blir de ju längre ;)

Så, hur går det till? Man startar appen och går. Gå var du vill, det spelar ingen roll. När du har gått en viss tid så kommer du till knutpunkter, där du antingen får items eller voice messages som för dig framåt i historien. Det är lite som ett Ensamma Vargen-äventyr; det känns som ett rollspel fast du måste röra på dig för att följa med i historien.

Det enda jag tycker har varit ett problem med att köra The Walk är att den inte lägger sig över musiken; jag måste pausa min musik och själv starta röstmeddelandena för att få höra. Det är dock inte så trixigt när man väl kommit in i det, och för den delen så kan man afaik spara röstmeddelandena och lyssna på dem när man gått klart.

Ibland kommer man till ett vägskäl, där man får välja om man vill gå den kortare sträckan eller omvägen. Går man omvägen belönas man med extra stuff, det jag har fått hittills på mina tre omvägar är tre items. Det dyker även upp små blinkande fyrkanter på skärmen; om man klickar på dessa så blir de i majoriteten av fallen bara namngivna (typ ”disposed cellphone”) men vid två tillfällen har jag fått extra röstmeddelanden som driver på storyn och ger bra stämning. Woop woop, extra steg OCH extra fluff? Yus pls!

Så. För er som har varit sugna på Six to Starts appar men inte vågat/orkat er på Zombies, Run! eller Zombies, Run! c25k så kan jag rekommendera The Walk. Ni kan springa till The Walk om ni vill, men det är verkligen en app som är till för just promenader. Skitbra! Jag är nöjd som sjutton! Afaik så var releasen idag, så de håller en 20% rea på appen just nu faktiskt. Klart värt de 31:- den kostade! Love it ♥

Nu skall jag krypa till sängs och läsa, jag är ganska trött i benen just nu, haha ^_^

Förresten kom jag nog på vad jag skall ge personen jag står sådär handfallen och tafatt inför vad gäller presentidéer! Jag hamnade i en mapp med en massa snygga fotografier jag tagit i Botaniska Trädgården i Visby och kom på att jag kan ju ge bort ett par förstoringar av mina egna bilder! :) *smart*

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: