Spirit Animal: Roy

IMAG1048_1

Kameran vaknade till liv igen efter att jag startade om telefonen.

Ja.

Ja.

Det regnade på mig när jag gick till jobbet idag. I vanliga fall är regn inget jag bryr mig nämnvärt om, det är ju bara vatten (ja, bortsett från att jag hade mascara hela vägen UPP I PANNAN???? när jag kom fram till kontoret) men idag bar jag på två stora pappkassar som långsamt blev av allt sämre kvalitet. Handtaget på den ena brast när jag var 50 meter från kontoret, men jag hann fånga upp den i famnen innan den hamnade på marken.

I kassarna ligger två varma kappor, två hoodies, ett par byxor och ett par gympaskor som jag skall skänka till Stadsmissionen. Vi har paketinslagning senare idag, och vi har uppmanats att ta med saker som kan vara till nytta för de som har det sämre ställt. Det mesta i min garderob är ju lite speshul, men jag har ändå ett par plagg (redan nämnda) som kommer att göra mycket mer nytta hos andra än hängandes samlandes damm hemma hos mig. Jag hoppas att de gläder någon.

Det är en vecka kvar till julafton (!!!) och jag jobbar sista dagen på året imorgon. Sedan blir det jullov för hela slanten, och jag återkommer förhoppningsvis utvilad och pepp 2014 :)

Här är för övrigt en bild jag tog på mitt senaste blåmärke:

My sexy, sexy lover, oh tell me there's no other  Tell me there's no other, deep in your heart

My sexy, sexy lover, oh tell me there’s no other
Tell me there’s no other, deep in your heart

Sorry för ben i konstig vinkel, men jag var tvungen att försöka få ljuset att falla rätt på benet så att det inte skuggades istället. Typ så.

Jag drömde något ytterst sammanhängande och intressant, men jag kan inte för mitt liv minnas vad. Jag vaknade dock till en timme innan klockan ringde och det var ju lite omotiverat, men somnade om ganska direkt så ja. Synd på inkonsekvent sömn bara…

Nåja. Jobb jobb. Krams osv.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: