Redhead bedhead

IMAG0984_1

Leopardkjol, nya boots och så har jag en pizzaslice om halsen. Det där som knappt syns som jag har på fötterna är ett par snygga boots min mamma gav mig i tidig julklapp, så att jag slipper ta mig genom vintern i gympapjuck :)

Inte direkt mycket piggare nu än när jag vaknade i morse, men jag har i alla fall lyckats sluta oroa mig för att det skall komma ringformade tentakelmonster krälandes. Det tog i ärlighetens namn säkert 10 minuter innan jag lyckades man up och ta mig ur sängen imorse, när minnet av drömmen låg alldeles för färskt och bubblade i hjärnan min. Usch. Nu har jag haft två väldigt tydliga mardrömmar på väldigt kort tid, kan det få räcka nu kanske? Tack.

Mitt hår är superrufsigt på bilden, för min hårborste var kvarglömd på kontoret i fredags och jag har inte kunnat reda ut det efter min dusch imorse. Nu har det snart torkat och då kommer det att lägga sig lite, och än så länge är jag i stort sett helt ensam på kontoret så det är ju ingen här som behöver ta del av mitt oerhört rufsiga hår. Huzzah!

Innebandy i eftermiddag, sedan får vi se vad jag hittar på. Jag lyckades ju på något vis undvika att göra ett par av de där sakerna jag hade tänkt utnyttja min långa, lediga dag åt igår? Bra där. Däremot lyckades jag sticka en bra bit på halsduken samt kolla säsong 1 av Parks & Recreation, en serie som har lovordats på internet men som jag fram tills igår inte sett något av. Verdict efter första säsongen: Jag gillar! Det är kul, och det är inte en massa onödigheter. De är pinsamma och fåniga och seriösa och beter sig ändå som människor och inte som slapstick-robots. Det är viktigt. Det är upplagt som en dokumentär typ, så det är inga onödiga pålagda skratt eller annat skit. Och det gillas!

Nåväl. Dags att jobba lite, och förhoppningsvis är tentakelspektaklet helt borta från mitt minne sedan. Ugh. Alltid en bra start på veckan det där… :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: