Och på den dagen växte hennes hjärta tre storlekar

julpepp6

IMAG1050_1

Underbara fina kollegor, jag är så stolt. På bilden här ovan ser ni en hög på 100 julklappar som vi fått ihop och skall skänka till Stadsmissionen imorgon. Jag, sada och jolt ägnade 1-2 timmar åt att stå på knä kring det lilla bordet i runda rummet och slå in majoriteten av dem (andre och hafa hade redan slagit in sina innan de hamnade i rummet!) och lyssna på julmusik, och det kändes så fint. Det är så lite, men det gör en skillnad. Någon kommer att kunna ta på sig en varm jacka, ett par tjocka strumpor, ett par varma vantar, ett par nya byxor. Någon kanske slipper frysa så fördjävligt i jul. KÄRLEK ♥

Och jag pratade just med mommo på telefon och hon orkar inte komma över och fira med oss i jul. Det är tråkigt, och hon var ledsen, men jag vet ju att hon kommer att fira med Fredrik och Frida med familj, så hon kommer ju inte att vara ensam. Och vi andra kommer ju att ringa henne och ge henne vad för kärlek vi kan över telefon. Skall se ifall jag kan arrangera så att hon får en julklapp eller två, det är dock lite knepigt när man inte har så många fingrar på öjn som man skulle kunna behöva.

Nåväl. Nu skall jag baka en saffranskladdkaka inför morgondagens rollspelande, sätta henna i håret och äta kvällsmat och fnula här hemma. Kram på er :)

…och har ni kläder ni inte använder: Ge bort dem till någon som behöver dem. Det känns fint i hjärtat efteråt, jag lovar. ♥

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: