Lördag

bild-22

Nu sitter vi (jag och mamma) och dricker öl och chillar på soffan innan vi skall gå ut och äta lite kvällsmat. Ikväll skall vi se på dansk komedi och äta morötter. Typ så.

Gårdagen var ju väldigt trevlig och jag har idag väldigt ont i halsen efter att ha skrålat karaokedängor halva natten. Vi åt koreanskt julbord tillagat av vinnaren av svenska Master Chef och det var väldigt gott nom nom. Det var fusion svensk/koreansk mat så det innehöll ju båda julskinka och kimbap. Typ så :)

Idag har vi varit ute på Emporia och julshoppat. Jag är nästan klar med alla julklappsinköp nu, det är främst Martins mor som jag har kvar att handla till. Ingen aning vad jag skall ge henne, men jag skall kolla runt lite.

Eek. Okej, snart kvällsmat och sedan blir det pyjamashäng. Tjipp!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: