Från ett ryggläge till ett annat

bild-3

Lade mig på soffan en stund och slöt ögonen, och ett par timmar senare vaknade jag upp, förvirrad och med fragment av drömmar som gjorde mig illa till mods. Onda människor som ville mig illa, som trängde efter mig tills jag var ensam och inte kunde fly undan och sedan gav sig på mig. Inget bra det där. Har även lyckats ligga på örat på något sätt som fått det i kläm så jag har ont i örat just nu.

Klockan är alltså halv elva, jag skall gå in och lägga mig men kan inte sluta dricka juice pga törstigt och gott och jag har ingen aning ifall jag kommer att lyckas sova inatt. Bortsett från att jag är dimmig som sjutton i skallen och allmänt nyvaken så mår jag inte sämre än tidigare idag, så förhoppningsvis är väl detta kulmen och det värsta jag kommer att må innan det vänder och jag blir frisk igen..?

Men hu. Drömmar där man blir antastad och man ber om hjälp men folk bara hånler och vänder ryggen åt en. Inget bra. Inget bra alls. Jag hoppas att eventuella drömmar inatt är snällare mot mig än så.

Godnatt!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: