Alkoholiserade robotar och plastpärlor

snögubbe

Färdig med Alex och Olofs julklappar, nu skall de bara slås in! (julklapparna alltså)

Jag har även hämtat två paket på posten, varav det ena var till Yvonne (Martins moster) och det andra var till …mig! Det var leggingsen jag köpte i OKTOBER som äntligen dykt upp, fuck yes! Får se ifall jag har dem på mig imorgon, det blir ni varse imorgon bitti isf ;)

Annars har jag mest slötittat på Futurama och pysslat. Lägenheten är en enda oreda så jag får ägna lite tid imorgon åt att försöka få ordning på saker här hemma. Jag åker ju till Göteborg på fredag så det hade varit fint att komma hem till en någorlunda städad lägenhet på söndag kväll ;) Jag blir ju så glad när det är städat och fint hemma. Just nu är det dock pysselverkstad överallt, känns det som. Antalet pärlor jag har spillt på mig själv/soffan/golvet ikväll är okänt, men det var mycket vill jag lova!

Nåväl. Jag har kommit på rätt köl igen efter min tidigare djupdykning, och det är bra. Det innebär inte att jag INTE saknas sönder efter Anna – det innebär bara att jag fungerar som en vanlig människa igen. Hon är ständigt närvarande, och ibland blir det mer verkligt än annars. Jag hoppas att jag inte skrämmer bort någon när jag hamnar i det svarta djupet, men jag måste få spilla ur mig sådant där ibland. Jag misstänker dock att ni har förståelse, och jag älskar er för all kärlek ni skickat ♥

Nu skall jag krypa i säng och läsa lite. Får se hur drömmarna tar sig inatt; kommer jag att gifta mig, kommer jag att få tentakelmonster kastade på mig, kommer köksporslinet att börja tillbe stenänglar – vem vet! Jag vet, men först imorgon. Så ja, dags att påskynda morgondagen lite med andra ord.

Godnatt o/

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: