Utan hår och utan kläder

Redigerar gamla bilder i väntan på att Mia och Josef (mina vampyrer!) skall bli klara. Det är mörkt ute. Mörkare än jag trott/hoppats på. Vi får se hur det går :) Jag har stativet så kameran skall i alla fall kunna knäppa klara bilder – i alla fall så länge mina modeller inte studsar runt ;)

Här är lite bilder i alla fall:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

huldra

Untitled-1

De har ni nog sett tidigare, det är ju inga nya bilder precis ;)

Ibland saknar jag faktiskt att inte ha något hår. Men sedan kommer jag på bättre tankar och känner mig nöjd över känslan när håret kittlar mig på ryggen när jag går till sängs på kvällarna med nytvättat hår. Det börjar bli ganska långt nu <3 Inte riktigt lika långt som när det var som längst, men ge det ett år till så ;)

Nåväl. Skall packa ihop objektiv och stativ och allt nu och göra mig redo att ge mig av ut i ruskvädret. Vi hörs senare eller imorgon. (och som sagt, imorgon jobbar jag hemifrån pga kärnvapenattack på kontoret (fråga inte… -_-) :D)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: