Stela höfter, häxnaglar och rävsvans (och jag bryr mig inte ALLS)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEn två mils promenad, vilket resulterade i ömma höfter och stela ben. Svartmålade naglar, nybakade scones till middag och efter att ha släckt ljuset jag har haft tänt på bordet under kvällen luktar nu hela lägenheten vanilj. Det är dags att kräla till sängs, jag har träningskläderna hängande på tork i badrummet och jag lyssnar på Type O Negative (My Girlfriend’s Girlfriend).

Varifrån kommer alla dessa blåmärken jag har över hela benen och armarna? Jag har tre oerhört mystiska, mörka små blåmärken på min vänstra arm. Kan inte minnas att jag krockat med någon? Antar att de är från i måndags, när vi spelade innebandy. Jag slår mig hela tiden men jag minns det inte, jag är för inne i spelet. Och så går det ett par dagar och plötsligt poppar det upp allehanda blåmärken och jag minns inte alls varför. Galet.

Nåväl. Lite läsande och sedan kan jag förhoppningsvis få en god natts sömn. Jag har drömt så mycket konstigheter de senaste nätterna, jag vaknar och är förvirrad. Igår vaknade jag och var sur på mig själv för att jag i drömmen till slut ljög för en person bara för att få honom att sluta GNÄLLA SÅ DJÄVLA MYCKET så jag tittade honom rakt i ögonen och sade med eftertryck ”Jag BRYR mig!” och då blev han glad, för att någon brydde sig om honom trots allt. Och jag vaknade och var sur för jag hade ju bara ljugit, och jag brydde mig inte alls och ARGH.

Okej. Vi får se hur det går med drömmandet.

För övrigt har jag mätt och haft mig men fortfarande listat ut vartusan jag skall ställa min arbetsbänk. Ondskapt.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: