Skönsjungande siren med dåligt inflytande

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHär sitter jag och sjunger för allt vad lungorna håller, samtidigt som jag märker tyngden från en liten inbillad änglavarelse som sitter på axeln och guppar och febrilt försöker få mig att tänka på att inte störa grannarna. Djävulsväsendet på andra axeln verkar dock vinna just nu, klockan är bara barnet och grannarna får stå ut med min väna stämma en liten stund till innan jag har tröttnat på att skråla :)

Bläddrar igenom mappar i datorn, på jakt efter något jag inte ens vet vad, men på min resa hittar jag gamla screenshots som får mig att skratta och jag skickar dem till Mia eftersom hon är delaktig och hon skrattar också. Det är för lite fylleposter på Facebook känner jag, likaså gäller fyllebloggande. En gång i tiden var det lite mer frekvent inslag här, nu har jag tydligen mer vett när jag dricker än så ;) Jag antar att änglavarelsen vinner där, eller så har jag väl bara blivit för vuxen. Typ.

Jag har också en hel del fotografier jag själv tagit, som t.ex. detta:

maskros*älskar* mitt makroobjektiv ♥

Nåja. Nu skall jag återgå till rotande i datorn och störande av grannar sjungande, tjipp och hej och ha en trevlig kväll! :)

1472779_683201598364723_1694569583_n

 

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: