En annan har ju redan börjat lyssna på julmusik

IMAG0512_1

Dagens look: Zombie i japansk skoluniform. Ohayou Gozaimasu! (>^_^)>

Right-oh. Det är måndag, jag är trött (skräll :P), jag skall spela innebandy idag, jag använder en parfym som tydligen luktar mansparfym (??) och jag skulle behöva boka en tvättid. Får se ifall jag kommer ihåg att göra det när jag kommer hem ikväll, måste inom mataffären när jag tar mig hemåt efter innebandyn för jag har noll och ingen mat hemma och det gör ju kvällsmatsskapandet avsevärt mycket krångligare.

Helgen spenderades som ni vet i Göteborg, där vi firade Rigmor som fyllde 65. Hon blev glad för halsduken hon fick av mig :) Jag var nöjd med den, jag lyckades till och med göra fransar på den – något jag aldrig gjort förut! \o/ På kvällen spelade vi TV-spel med Alex och igår övningskörde jag. Fick köra fram och tillbaka till City Gross + parkera, wohoo! Blev även lite backande hit och dit samt start/stopp i backe. Det gick bra, tycker jag :) Det blev ett par sådana där panikslagna ögonblick, men jag inbillar mig att de bli färre. Hrm.

Fick även tummen ur och tog kontakt med en människa som säljer latexstuvar, eftersom jag väldigt gärna vill börja göra egna latexkläder. Vi får se hur det går med det, men jag är pepp. Det är ganska enorm skillnad på att göra eget och att köpa färdigt vad gäller kostnaden – och lyckas jag lära mig hur jag skall göra så kommer jag ju att kunna göra saker som ser ut precis som jag vill + sitter perfekt. HUR BRA?! Jättebra. Just så.

Julen drar sig närmare, så ni kan nog räkna med att det dyker upp en del julpepp här framöver. Ja, jag vet att det är lite mindre än 2 månader kvar, men …det är mindre än två månader kvar! Yay! :D *julälskarzombie*

Jag har det mesta i julklappsväg planerat already, men har lite kvar att fundera ut och leta rätt på. Hur ser era julklappsplaner ut? :)

Nu skall jag fortsätta jobba. Tjipp och wog!

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: