Dotted with hearts

Feck dangit! Jag har ont i halsen, känner mig allmänt andefattig och är lätt om skallen. Det känns, ve och fasa, som att jag är på väg att bli sjuk (igen!!) och jag kämpar emot med näbbar och klor och vägrar ge med mig. Försvinn, försvinn, låt mig vara. Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag vill jobba och promenera och vara hälsosam. Så, nu har jag skrivit det och nu tänker jag inte låtsas om hur jag mår. Idag är det innebandy ifall vi får tag i en sjätte spelare och efter det funderade jag på en långpromenad hem ifall jag inte är allt för trött.

Idag ser jag ut såhär:

IMAG0581_1

Fast typ mindre persikofärgad. Jag redigerade bilden för att det röda skulle synas, allt var så mörkt på originalbilden. Matchar ränder med hjärtan och fler ränder, boo-yah!

Minns inte vad jag drömde i nättras, men det var väldigt organiserat och tydligt. När väckarklockan ringde var jag enormt förvirrad över vilken dag det var, bestämde mig för att det var söndag och tänkte somna om, men kom lyckligtvis på bättre tankar och stapplade in i duschen. Det kändes dock fortfarande instinktivt fel att gå upp, men ja. Det är måndag, I’ve got stuff do to and places to be! 

Nåväl. Hej så länge :)

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: