Bla bla slentrianuppdatering bla bla

d9f069c8dc8e11e1a0c81231380ff428_7

Ingen dagens outfit idag, jag är klädd helt i svart och det kändes inte så värst inspirerande, så. En gammal bild, och det får duga. Hepp!

Jag hade en tvättid igår! Sjukt bra. Bokade ny nästa tisdag. Den underbara känslan av att krypa ner i en säng med nytvättade lakan <3 Love it. Sov gott, men vaknade till och trodde att klockan hade ringt. När jag kollade på mobilen så var det en timme kvar tills jag skulle gå upp, så jag somnade om. Sedan ringde klockan och då snoozade jag en halvtimme. *ler vuxna beslut på morgonkvisten*

Idag inleder jag morgonen med julmusik (Celtic Woman’s julskiva) och en kopp chailatte.
Ikväll skall jag spela rollspel – Vampire, för första gången. Eep! Det blir säkert bra :) Bortsett från bästa Mia så känner jag ingen i gruppen, men vi har pratat en del på Facebook och de verkar trevliga :) Jag uppdaterar hur det har gått när jag skriver imorgon :)

Igår var ”ät en bisarr mängd kalorier”-dagen, och jag kollade på Rome och stickade vidare på halsduken till mamma. Eftersom garnet är så tunt så ser jag ju inte ut att ha kommit långt ALLS, så jag är glad att jag kom igång i god tid. Det här kommer nog att dra ut på tiden innan det är klart. Har fått en del spännande skavmärken på fingrarna också, haha. Hardcorestickaren! \o/

Ohwell. Magen full av kardemumma och värme och nu skall jag jobba vidare. Tjipp och hej!

5 kommentarer till “Bla bla slentrianuppdatering bla bla

  1. Fin bild i alla fall! Haha julmusik? Ja det är fan nära nu :)

    • Tack :)
      Haha jo, det är lite tidigt, men jag är ägglossningsmonster och julmusiken håller mig förvånansvärt lugn ;)

  2. Gör du din chailatte själv? Vad använder du för recept? Jag har precis börjat exprimentera med att göra egen chailatte men har väl inte lyckats helt hundra med receptet ännu.

    • Supertråkiga svaret, men jag köper chailatte på burk på Espresso House. Har inte testat att göra själv, tyvärr. Det kostar 85:- för 340g :)

  3. Aha, men det kanske kan vara värt att köpa färdig också. :) Som sagt så har jag ju inte riktigt lyckats med att göra min egen ännu.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: