Squeee~

20130411-112610.jpg
Pratade lite om att skriva med Eva, och fick en kommentar angående ett par kapitel jag skrivit för länge sedan som jag skickade henne i somras/våras för feedback, varpå hon svarade:

Jag har gått och funderat på den storyn och funderat hur jag fått den i huvudet. Vilken bok det var för jag ville läsa vidare 

Det är du ditt as!

Skriv klart!

♥ Dagens bästa ♥

Var jag inte peppad på att skriva tidigare så är jag det banne mig nu :D Måste bara sätta mig ner i lugn och ro vid tillfälle och fundera på var jag vill ta vägen med den berättelsen. Det är inte samma som jag plitar ner i boken bredvid min säng -de är inte ens förenliga med varandra – så jag behöver nog fixa en egen bok till den här storyn. Det är ju den här texten jag vill att det skall bli något konkret av på riktigt :D

Jag funderar på att fråga en gammal internetvän som precis släppte sin debutroman ifall hon har något bra förslag för mig. Skall ta och införskaffa hennes bok också – det jag minns av hennes texter sedan tidigare är att de är skitbra så jag har höga förväntningar på hennes bok :D

Vi får se vad det blir av det hela :) Det ligger i alla fall i bakhuvudet och gnager.

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: