Springa naken till skogs i fullmånens sken?

zombie_robin

Foto: Simon Lundqvist

Det börjar dra ihop sig till den där tiden i månaden igen. Ni vet, den perioden när jag blir tokig och inte kan bete mig som en vanlig människa utan bara vill springa rakt ut i skogen och försvinna ett tag? Exakt, fullmåne. …vad då, ni trodde väl inte att jag pratade om något annat?!

Fick syn på fullmånen på väg hem från jobb förut. Jag tog ju då alltså en 2,5-timmes promenad hem från jobb, så när jag närmade mig hemmet så hade solen redan gått och gömt sig och månen började kräla fram över himlavalvet. Den är inte full ännu, men det är inte långt kvar. Tappar fokus, stirrar som besatt, blir som förtrollad. Måste låta bli att titta upp på kvällshimlen nu ett par dagar tills den har börjat förminskas igen, annars kommer jag att bli stående mitt på vägen eller något. Bli påkörd av en bil. Mångalen.

Underbar promenad hem från jobb! Det var vindstilla, det luktade rök, alla löven är knallröda och alla vatten jag gått förbi har varit som speglar. Bästa delen av hösten just nu, helt klart. Älskar det. I vanlig ordning ger det mig dock en enorm lust att slita av mig alla kläder och springa naken ut i skogen. Det brukar resultera i en del vettiga photoshoots, vi får se vad det blir av det den här gången :P Jag har dock svårt att titta på den höstbrinnande naturen utan att vilja vara naken i den. Jag gissar att jag någonstans i släkten har huldreblod, på riktigt. Det är ju inte normalt att reagera såhär på vare sig höstlöv eller fullmåne. Eller?

Försöker komma åt bilder och stuff som ligger på min externa hårddisk, men den vill sig inte riktigt. Pah. Får se ifall jag kan sparka igång den, jag inbillar mig att det ligger mängder av kul saker på hårddisken och det är över ett år sedan jag tittade genom den senaste. Det är ju som en skattkista det där! Eh? EH?!

Anyway. Bilden där uppe har ju inget alls med inlägget att göra. Det är bara en dödssnygg bild på mig och Robin som Simon tog på Vogon för typ tusen år sedan. Eller i alla fall sju år sedan :P

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: