God dag kunden

Screen Shot 2013-10-30 at 7.02.20 AM

Jaha, tack. Bra dag er också, antar jag.

”Bra dag” alltså. TROR INTE DET VA *ler mensvärk från helvetet* Om någon känner för att sätta ett skott i pannan på mig så hade jag inte varit helt otacksam. Jag lovar. Och det finns ingen Gainomax i rätt smak i kylen och jag är så sjukt trött och klockan är sju och jag har redan varit på jobbet i en halvtimme. Min rygg skriker, jag behöver gå till Apoteket och idag skall jag hinna med cirka tusen saker och trots att alla dessa saker är roliga så känner jag mest för att skrika och försöka koka ryggen i badkaret argh argh argh.

Jupp, det är en sådan dag. Jag kanske borde ha förvarnat. Ni får en eftervarning istället: Obs! Har mensvärk, är kanske inte helt charmig idag!

Nåväl. Jag lovar att försöka vara charmigare nästa gång jag skriver. Notera ”försöka”.

Igår köpte jag en snygg svart lykta att ha i vardagsrumsfönstret och blev så nöjd att jag tänkte köpa en till att hänga bredvid. Jag har en lite ohälsosam obsession vid tända ljus, men det är ju så mysigt, så. Och nu har jag ju en partner som inte påstår sig blir sjukt sömnig och ”bli av med syre” varje gång jag tänder ljus, vilket är bra <3 Längtar till fredag när jag får krama på Martin igen, avståndet är i vanlig ordning ouppskattat och jag känner mig (idag) ynklig och liten pga har dödsont. Skall knarka lite värktabletter nu och få i mig en kopp te.

Tjipp och wog osv.

IMAG0445_1

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: