Tusen och en sak

Det SPÖREGNAR 4 realz ute så jag skriver detta med vatten droppande från mina iskalla ben och håret i ett allmänt kaotiskt stadie. Inte så att jag klagar på regn, jag älskar ju regn, men det är inte supersexigt att promenera till jobbet i lästdjupt vatten samtidigt som det känns som att fem tusen personer tömmer hinkar över en. Såatteh… Mina skor är dyngsura. Lyckligtvis har jag tofflor på jobb så skall strax slita av mig skor och strumpor och se ifall jag kan få upp lite värme igen. Hepp!

Jag har TUSEN saker som måste fixas både på jobb och hemma, jag är sjukt rastlös och försöker mest få någon form av kontroll över situationen. Hemmasakerna får jag låta bli att tänka på när jag är på jobb och jobbsakerna får jag låta bli när jag är hemma, annars kommer jag att slitas i stycken innan detta är löst. Nästa vecka blir bättre, då är flytten avklarad och jag kan bocka av allt som har med den att göra från min stresslista.

Hann i alla fall få över typ 75% av min garderob till nya lägenheten igår. Bra där. Skall se vad jag hinner få över ikväll, måste även packa ner det sista + slå in allt porslin i papper (igen) men det kommer att gå bra. Jag har en kasse full med metrotidningar bakom mig och jag skall köpa sopsäckar på väg hem från jobb/innebandyträningen i eftermiddag. Får se hur sent det blir innan jag kommer i säng ikväll :P

Imorgon kommer krabban <3 Underbara älskade, han ställer upp för mig hela tiden. Förstår inte vad jag har lyckats göra för att förtjäna något så bra <3

Ohwell. Skobyte osv. Här kommer lite randomlulz från tumblr:

tumblr_m7bkscMlBH1qk8tydo1_500Screen Shot 2013-08-14 at 7.08.09 AM

Screen Shot 2013-08-14 at 7.06.48 AM

Screen Shot 2013-08-14 at 7.06.02 AM

Screen Shot 2013-08-14 at 7.05.28 AM

Screen Shot 2013-08-14 at 7.05.12 AM

Screen Shot 2013-08-14 at 7.04.50 AM

Kommentera

WordPress theme: Kippis 1.15
%d bloggare gillar detta: